22 82 15 59 info@carconnect.dk

Om os

CarConnect.dk blev i år 2016 etableret af Basir Belal. Med en baggrund som sælger i branchen, oplevede han tit bilejere, som tabte mange hårdt-tjente penge på bilen. Blandt dem var der ofte familier/enlige med et stramt budget, der led et stort tab, mens firmaet tjente styrtende med penge. Selvom pengene var søde, var samvittigheden ikke altid i balance, når dagen var omme. Det kunne gøres mere rimeligt for begge parter.

For at gøre en ende på denne urimelighed, ønsker vi at udfordre vores konkurrenter og derved stille den almene forbruger stærkere. Vores mål er at have et højt flow, frem for en høj enheds-avance.
Dette presser vores konkurrenter til at følge efter og skaber en bedre balance på markedet. Naturligvis skal vi også tjene penge, men vi ønsker at være det levende eksempel på, at bilforhandlerne skal gøre sig bedre fortjent til deres levebrød.

Vores historie

2015

Idéen opstår

Hvem havde vidst, at den afsluttende hovedopgave til handelsøkonom-uddannelsen skulle danne basis for en ny begyndelse? Tanken var god, men kunne det lade sig gøre? Skulle man tage risikoen? Hvad hvis det går galt? Ville man kunne leve med, at lade være?

2016

Carconnect.dk slår dørene op

Efter mange søvnløse nætter, vigtige overvejelser om fordele og ulemper, var valget truffet. Der er altid 10.000 undskyldninger for at lade være, men man behøver kun én for at gøre det alligevel. Hvor der er vilje, er der vej. Let’s do it!

2016

Første medarbejder

CarConnect.dk er blevet taget godt imod af kunderne og konceptet er elsket af de mange nye og glade bilejere. Tilfredse kunder danner grundlag for flere kunder. CarConnect.dk har brug for flere hjælpende hænder og den første medarbejder bliver ansat.

2017

Nye lokaler

Allerede et år efter opstart og et par år tidligere end planlagt, voksede vi ud af vores lokaler på Industriparken og flyttede ind i vores nuværende faciliteter på Teglvænget 67 i Herning. Vi sælger nu over 450 biler om året og vores team består af 6 fuldtidsansatte samt 2 medhjælpere.

2020

Ny direktør

Året 2020 har været et turbulent år, med masser af udfordringer. Corona har lagt sit præg, og det kan tydeligt mærkes, både økonomisk, salgsmæssigt og antal besøgende.

Trods de adskillige udfordringer det har medbragt sig, har vi alligevel formået at bygge et bedre og mere sikkert miljø for alle vores kunder. Vores afsætning er nu fordoblet siden de sidste par år, og der er sket en masse forbedringer af værksted, showroom og venteværelse.
Sidst men ikke mindst, har 2020 bragt en ny direktør/ejer med sig. Det er en glæde at sige velkommen til Mostafa Rawze-Baqi..

Besøg os

Du er altid velkommen til at kigge forbi og se vores udvalg af biler. Vi gør vores arbejde med god samvittighed og håber, vi kan hjælpe dig.

Vores team

Vores team består udelukkende af imødekommende og hjælpsomme medarbejdere, som har erfaring indenfor deres felt.

Mostafa Rawze-Baqi

Mostafa Rawze-Baqi

Adm. Direktør

Thomas

Thomas

Salg

....

....

Klargøring

Mads

Mads

Mekaniker

Kontakt os

Telefon 22 82 15 59
Telefon 47 47 47 77

Adresse

Teglvænget 67
7400 Herning

CVR

DK 39085909

Åbningstider

(Efter aftale)

Mandag – Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-16.00

Send os en besked

8 + 9 =

© CarConnect.dk 2020  |  CVR 39085909  |  LÆS PERSONDATAPOLITIK  |  

Ring til os