22 82 15 59 info@carconnect.dk

Sælg din bil hurtigt

Ønsker du at sælge bilen uden besvær, mod straks betaling? Hos CarConnect.dk er du i trygge hænder. Vi opkøber dagligt, alle slags biler, over hele landet. Vi er kendte for vores simple proces og tilbyder blandt de bedste priser på markedet. Du undgår at udfylde de lange, tidskrævende formularer og vi udbetaler pengene straks ved overdragelse. Scroll blot videre til vores vejledning og få en gratis salgsvurdering allerede i dag.

Vi køber alle biler

 

“One man’s trash is another man’s treasure”

Få en salgsvurdering af din bil

Sådan vurderes din bil

h

Indsend oplysningerne omkring den bil du ønsker at sælge

På baggrund af vores vurdering sender vi et bud på din bil

N

Herefter har du mulighed for at sælge bilen til Carconnect.dk

Om bilvurdering

Gratis vurdering af din bil online

Skulle du stå i den svære situation, at du allerede har købt en ny bil og gerne vil sælge din bil hurtigt, så er du kommet til det rette sted. Hos CarConnect.dk kan du nemlig sælge din bil hurtigt og kontant.

Du kan gratis få en vurdering på nettet gennem kontaktformularen ovenfor. Når du har fået din vurdering, skal du blot beslutte dig for om du vil sælge din brugte bil til os.

Når du sælger

Hvis du sælger din brugte bil til os, kan du vælge at tage et kig på vores udvalg af billige brugte biler, som altid har fået eftersyn af vores dygtige mekaniker og er klargjorte af en fagmand, så du er sikker på en god kvalitetsbil.

Vurdering af bilpriser

Når din bil skal vurderes, kigger vi altid på kilometertallet og det aktuelle marked, som indikatorer for din bils værdi. I markedet for brugte biler, ser vi derfor bl.a. på bilmærket og herunder: Model, biltype, årgang, udstyr og gear.

Bilens reelle stand er naturligvis også vigtig for at kunne lave en korrekt vurdering.

Mangel på brugte biler

Vi mangler endnu flere biler, og er derfor meget interesserede i din brugte bil. Skal din bil sælges hurtigst muligt gøres det bedst ved at køre ud til Teglvænget 67 i Herning. Der kan vi hurtigt besigtige din bil og give dig en vurdering. Vi hjælper også gerne med at sælge din bil for dig, hvis dette skulle være i din interesse.

Kontakt os

Telefon 22 82 15 59
Telefon 47 47 47 77

Adresse

Teglvænget 67
7400 Herning

CVR

DK 39085909

Åbningstider

(Efter aftale)

Mandag – Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-16.00

Send os en besked

© CarConnect.dk 2020  |  CVR 39085909  |  LÆS PERSONDATAPOLITIK  |  

Ring til os